Aktiviteter i väntan på flyget

airport

Ibland så blir det väntan när man ska iväg med flyg eller annat, det är saker som man inte kan göra så mycket åt utan det är bara att försöka fördriva tiden medans man väntar. Här tänkte vi ge dig tips på aktiviteter i vändan på flyget eller annat färdmedel.

För det mesta så fungerar det smärtfritt när man är ute och reser men ibland så stökar det till sig och man kanske får ett par timmar att spendera på en flygterminal.

Att sitta och titta på människor kan i och för sig vara skoj, men inte allt för länge. Är ni några stycken så kan ni leta upp souvenirer på flygplatsen, köp den konstigaste du kan hitta och se i sällskapet vem som köpte den konstigaste. Spela med din mobil eller surfplatta, det finns massor av spelautomater online att välja bland eller så laddar man hem något roligt spel till telefonen som man kan spela.

Köp något sällskapsspel i någon butik på flygplatsen som ni kan spela tillsammans. Om man befinner sig på en större flygplats så kanske det finns ställen som man kan besöka för att aktivera sig en stund, frisör eller liknande. Om det var länge sedan du skickade ett helt vanligt vykort så kanske det är dags att gör det, köp några väl valda vykort och skriv något kort till dina vänner eller familj.

Det finns dessutom en hel del saker som du inte får göra på en flygplats till exempel, somna är nog det sämsta du kan göra och missa din flight vidare. Kolla in fler exempel här på saker du inte bör göra på flygplatsen.