Semestra i Sverige

3498645-suitcases-and-travel-bag

Vill du uppleva sol och bad, sightseeing och sköna naturupplevelser på din semester, men har inte råd eller lust att åka utomlands? Inga problem! Du behöver inte lämna Sverige för att kunna åka på en riktigt härlig semester som innehåller alla de rätta komponenterna. Du hittar nämligen massvis med populära semesterdestinationer inom Sveriges gränser.

Populära destinationer

Camping Sverige listar på sin hemsida några av de allra bästa semesterdestinationerna i Sverige. Där rekommenderas bland annat Liseberg som den perfekta destinationen för barnfamiljer. Liseberg är som kanske bekant en stor nöjespark i Göteborg. Där finns åkattraktioner och många andra nöjen för hela familjen oavsett ålder.

För dig som hellre gillar snö och kyla har Sverige flera bra skidanläggningar. En av dessa är Idre fjäll. Har du inte möjlighet att semestra där under vintern så är Idre fjäll även ett utmärkt semestertips sommartid. Oavsett tid på året så är detta destinationen för dig som är aktiv och tycker om att röra på dig. På vintern kan du njuta av härliga skidbackar på skidor eller snowboard. På sommaren är möjligheterna nästan oändliga vad gäller aktiviteter. Du vandra, orientera, rida, klättra, paddla kanot, spela tennis osv. Självklart finns också möjlighet till avkoppling för dig som vill ta det lugnt på semestern.

Boende

Oavsett vad du väljer att göra på din semesterresa så behöver du högst troligen någonstans att bo. Elite Hotels är en hotellkedja som finns runtom i hela Sverige och erbjuder ett riktigt bekvämt och flexibelt boende. Deras vision är att ge sina gäster en känsla av tradition, kvalitet och flärd. De uppmärksammar kundernas behov och arbetar både med detaljer och helhet. Elite Hotels erbjuder inte bara en plats att sova på utan även en vacker miljö, god mat och förstklassig service. Detta är ett perfekt hotell för dig som vill åka på semester i Sverige.

Förutom hotell finner du även ett stort utbud av campingplatser, vandrarhem och stugbyar runt om i landet. Med hjälp av internet kan du enkelt hitta det boende som passar just dig och din semester bäst!