Musik under resan

Att resa kan ofta ge otroliga upplevelser för musikentusiaster. Så länge man håller ögonen öppna så kan melodier dyka upp där man minst anar det.

gatumusikant

Festivaler

Den resa där man har absolut störst förväntningar på att få uppleva musik är självklart de till musikfestivaler. Variationen är stor gällande vilken inriktning de har och att åka på en är något som alla bör uppleva i alla fall en gång i livet. Det är en härlig blandning mellan kaos, gemenskap och musikalisk njutning.

Gatumusikanter

Om resan går till någon större stad och inte är allt för tätt planerad så brukar gatumusikanter vara en bra källa till fina upplevelser. Långt ifrån alla håller hög klass men de som gör det låter dig uppleva någonting alldeles unikt, från första parkett, utan att det kostar dig några större summor.

Lokala musikaler och spelningar

Alla städer som har någon form av kulturliv erbjuder inte allt för sällan olika spelningar med ditresta eller lokala band. Detta kan vara ett perfekt sätt att få smaka på den lokala kulturen och om inte annat, träffa nya människor. Kostnaderna brukar normalt sett inte vara speciellt höga och pengarna går dessutom till att stödja stadens lokala kulturliv.