Att tänka på som semesterfirare

Det finns saker som man bör tänka på för den som semestrar i annat land. Ja även i Sverige så finns det regler och lagar att förhålla sig till. De flesta som åker på semester vill koppla av och kanske inte alltid tänker sig för vad som gäller i det land man åker. Kolla alltid upp vad som gäller i det land som ni tänker åka till innan ni är på plats.

Som rökare så kan det ställa till problem både hemma och utomlands. Det gäller att ha koll på regler för just detta. Nu har det kommit ett förbud i Sverige om förbud mot rökning på uteserveringar som man kan läsa på svt.se. Nu får rökarna leta upp andra platser då man ska tända sin cigarett. Kanske är det dags att sluta med detta och då kanske kan esmokes.se och e-cigaretter hjälpa till på traven.

Det kan finnas andra lagar och regler än rökning som man bör veta om i det land som man besöker. Allt är inte som det är hemma i Sverige och många gånger så kan det vara trevligt att få lära känna andra kulturer och lära sig deras seder. Ju mer vi reser ju mer lär vi oss hur det fungerar på olika ställen. Det finns mer eller mindre udda regler som du kan göra ett test på expressen.se för att se hur pass bra koll du har på just de reglerna.